▷ REVIEW : Philips PerfectCare PSG8140/80 – Statie de calcat OptimalTemp | Specificatii Păreri Pret

     Philips PerfectCare PSG8140/80 este una dintre cele mai puternice și rapide statii de călcat cu abur de la Philips motiv pentru care vă va oferi rezultate perfecte de fiecare data. PerfectCare Seria 8000 este o stație de călcat modernă cu o putere maximă de 2700 wati, special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și sustenabilitate. În același timp  putem spune că este o statie de calcat cu un design elegant ce integrează funcții moderne astfel încât să obțineți fără niciun efort și în timp optim cele mai bune rezultate.
   Stația de călcat cu abur  Philips PSG8140/80 are o utilizare ergonomică pentru că integrează un rezervor de apă independent cu o capacitate de 1.8 litri ce este conectat la fierul de calcat printr-un furtun cu o lungime de 1.9 metri rezistent la presiuni inalte ce vă va oferi sesiuni lungi de călcat făra a reumple rezervorul. Tot ce trebuie să faceți este să selectați temperatura pentru materialul ce urmează a fi călcat, iar stația încălzeste apa producând abur în cantitatea si la temperatura potrivită. Acest abur cu presiune variabilă intră în inima fibrelor pentru un rezultat mai rapid si eficient.
    Cu un fier de călcat obișnuit trebuie să așteptați ca unitatea să se răcească înainte de a putea adăuga mai multă apă, cu toate acestea, la acest model nu va fi cazul. Un indicator luminos se va aprinde pentru a vă aminti când să umpleți rezervorul de apă și puteți pur și simplu să puneți rezervorul detașabil sub robinet pentru a reumple.
  Folosind tehnologia Optimal Temp puteți uita de reglarea setărilor de temperatură pentru fiecare articol vestimentar în parte si asta pentru că statia de călcat o face în mod automat pentru dvs. Pe langă faptul că vă oferă siguranța maximă în procesul de călcare unitatea vă permite să călcați diferite țesături, de la blugi la mătase, fără să pierdeți timp prețios asteptând ca stația să se raceasca sau să se încălzească. Tehnologia Optimal Temp garanteaza faptul că tesăturile nu se vor arde chiar dacă vei uita fierul de călcat pe tesătura pentru mai mult timp. În plus senzorul integrat va ști când miști fierul de călcat pe tesătura astfel incât să  trimită cantitatea de abur necesară și să se oprească atunci când nu exista nicio mișcare.
   Fierul de călcat alunecă cu ușurință peste țesături și asta pentru că integrează renumita talpă SteamGlide Elite. Putem spune că este cea mai bună talpă Philips cu rezistență maximă la zgârieturi. În plus, baza sa din oțel inoxidabil este de 5 ori mai eficientă decât o bază obișnuită din aluminiu și este formată din șase straturi de oțel de cea mai bună calitate la care se adaugă unu strat din teflon pentru o alunecare lină.
    În plus, talpa SteamGlide Elite alunecă fără efort peste toate tipurile de țesături, iar vârful său conic este suficient de îngust pentru a călca între nasturi și a aplatiza zonele strânse, cum ar fi pliurile bluzei și buzunarele pantalonilor. Setările de temperatură și abur sunt similare cu cele pe care le veți găsi pe un fier de călcat tradițional – pur și simplu selectați modul dorit, iar stația va selecta temperatura și puterea aburului corespunzătoare.
   Stațiile de călcat generează abur de înaltă presiune, măsurată de obicei în bari. Cu cât presiunea si cantitatea de aburi este mai mare, cu atât procesul de călcare va fi mai eficient. Philips PerfectCare PSG8140/80 oferă o presiune maximă de 8.5 bari. Deci, atunci când aburul trece prin furtunul de 1,9 m, acesta intră în talpă și o eliberează sub presiunea inaltă, permițându-vă să călcați în timp cât mai scurt articole de îmbrăcăminte mai grele și mai dense. În plus eliberează în mod constant până la 170 g/min de abur continuu sau, dacă doriți, poate elibera până la 700 g/min de abur pentru perioade scurte de timp astfel încât cutele de pe hainele să fie netezite instant. De asemenea, puteți folosi statia in mod vertical pentru a calca, folosind puterea aburului, chiar si camasile aflate pe umeras.
Stația de călcat, inclusiv baza, cântărește 4.9 kg, dar fierul de călcat în sine este destul de ușor, având doar 0,8 kg motiv pentru care puteți desfășura sesiuni lungi de călcat fără a vă obosi brațul. Dispune, de asemenea, de un dispozitiv de blocare pentru transport în siguranță, astfel încât să puteți bloca fierul de călcat pe bază și să purtați stația înapoi în la locul de depozitare după ce ați terminat fără riscul de a o deteriora.
   În ceea ce privește întreținerea, această unitate beneficiază de sistemul „Easy De-calc Plus” – un compartiment ce colectează calcarul din apă în mod continuu. Un indicator luminos și semnal audio vă va informa când trebuie golit si curatat. Pur și simplu scoateți dopul și goliți apa și particulele de calcar.

Ar trebui să cumpăr Philips PerfectCare PSG8140/80 seria 8000 ?

   Dacă sunteți în căutarea unui fier de călcat rapid si eficient, atunci acestă stație ar putea fi următoarea dvs. achizitie. Spre deosebire de alte modele, ajustează automat cantitatea de abur produsă pentru a se potrivi tipului de material pe care îl călcați, permițându-vă să vă abordați  întreaga garderobă într-un timp scurt.Philips PerfectCare seria 8000 PSG8140/80 se mândrește, de asemenea, cu o garanție împotriva deteriorării a hainelor dvs., ajutându-vă să vă relaxați atunci când vă călcați cămașa preferată.