▷ Soundbar Samsung HW-Q800C 360W | Review Păreri Preț

    Samsung HW-Q800C este un soundbar destul de versatil, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru o utilizare mixtă. Designul slim minimalist exclusiv al difuzoarelor ofera o performanta incantator de realista permitindu-ti sa te bucuri de tot potentialul  sistemului 5.1.2 de 360 w.  Pe lângă faptul că poate reda sunet surround, din fericire, față de versiunile anterioare, HW-Q800C vă oferă posibilitatea de  a asculta de conținut audio la nivel cinematografic cu tehnologia Dolby Atmos, foarte des întâlnită pe platformele de streaming.
  Dolby Atmos imită un câmp de sunet tridimensional astfel încât să vă puteţi bucura de sunet surround la 360°, pentru o experienţă cu adevărat senzaţională. În același timp tehnologia Dolby reglează fin sunetul pentru o experiență captivantă și emoționantă, care parcă vă învăluie. Indiferent ce vizionați, veți auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile astfel, audiția poate fi la fel de realistă ca vizionarea.
  Sistemul are o putere totala de ieșire de 360 de wați și acceptă tehnologia Active Voice Amplifier (AVA) care foloseste un algoritm propriu pentru a optimiza claritatea vocii chiar si atunci cand efectele surround sunt la apogeu.  Caracteristică AVA aduce dialogul și narațiunea în prim plan – făcând vocile mai ușor de auzit și de înțeles. Sau în limbaj tehnic : Gama de frecvență vocală și armonicile sale sunt accentuate pentru o mai mare inteligibilitate, în timp ce componentele de frecvență rămase sunt atenuate”.  
  Samsung HW-Q800C este o bară de sunet simplă și elegantă. Este fabricată în mare parte din plastic mat cu o grilă metalică perforata elegantă care acoperă partea din față. Bara și difuzoarele spate ( opționale ) sunt proiectate conform conceptului Q-Symphony, cu margini rotunjite și texturi similare. Folosind microfoanele încorporate, HW-Q800C își poate calibra sunetul în mod inteligent pentru a se potrivi cu amplitudinea  camerei dvs., astfel încât să sune la fel de bine oriunde o mutați  fără a umbla la presetările EQ.
   Samsung HW-Q800C are sub capotă 9 difuzoare ce distribuie sunetul la 360 grade și un subwoofer pentru bas profund ( 5 drivere pentru fața, 2 drivere laterale si 2 orientate în sus ) . Acestea împart sarcina de a reproduce efecte sonore pentru canalele de înalte și surround. Pentru un sunet și mai captivant, puteți achiziționa opțional difuzoarele spate wireless . Acestea îmbunătățesc și mai mult impresia de surround, difuzoarele cu două căi amplificând consistent efectele speciale în jurul tău, mai ales atunci când sunt utilizate împreună cu revoluționarul Adaptive Sound Mapping de la Samsung.
 
 

   Samsung HW-Q800C are o conexiune wirelss bună, atât bluetooth cât și WI-FI motiv pentru care puteți asocia până la două dispozitive în același timp, ceea ce este excelent dacă doriți să comutați rapid și ușor între sursele audio disponibile. De asemenea, spre deosebire de alte soundbar-uri, are o latență scăzută cu dispozitivele iOS și Android, astfel încât sunetul pe care îl auzi rămâne sincronizat cu imaginile pe care le vezi pe ecran atunci când folosești difuzorul pentru a viziona videoclipuri sau filme. În plus dispuneți de posibilitatea de a utiliza conceptul Q-Symphony Sync de la Samsung, care permite unui televizor compatibil să devină parte din canalul central al barei de sunet atunci când două sunt conectate. Interesant este că puteți folosi AirPlay 2, Alexa sau Bixby pentru a reda muzică pe acest sistem de difuzoare folosind asistentul virtual.

Samsung HW-Q800C – Concluzii

     Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența vizuală și audio în confortul propriei locuințe trebuie să aveți în vedere achiziționarea unui soundbar modern care să înlocuiască calitatea audio, câteodată insuficientă, a unui smart tv.  Samsung HW-Q800C vă garantează o experiență cinematografică în camera de zi fără a investi într-un home theater, sunetul premium atingând un nou nivel de calitate datorita calibrarii Dolby