Rochie office scurtă tip sacou din stofa orange cu decolteu in V petrecut

   Rochie eleganta scurtă tip sacou din stofa orange cu decolteu in V petrecut

   Feminina, cu accente irezistibile si un design seducator, rochia office orange din stofa Moze îți va asigura o apariție surprinzătoare la birou sau la evenimentele speciale la care vei participa pe timpul zilei. Designul deosebit cu decolteu in V petrecut si  croiul cambrat ce avantajeaza orice silueta si ascunde micile imperfectiuni ii dau un aer ultra-trendy fiind special creata pentru femeia eleganta si care cauta sofisticatul in articolele vestimentare simple.  

  Prețioasă și radiantă, rochia Moze elegantă, potrivită pentru sezonul primavara-toamna are menirea de a scoate în evidență eleganța unei femei, puritatea și spiritul ei liber, aducându-i ”la lumină” fiecare trăsătură, totul pentru a da naștere acelui efect de mister, atât de greu de reprodus. Și, pentru că, îmi este și mie extrem de dragă, nu pot să nu v-o ofer drept inspirație, astfel încât să editați propriile voastre povești cu ”happy ending”.
   Închide pentru câteva secunde ochii și imaginează-ți cum ai arăta dacă ai purta o astfel de rochie și sunt sigură că o să te vezi așa: elegantă, sigură pe tine, puternică, ambițioasă, strălucitoare. Vei întoarce o grămadă de priviri, unele pline de admirație, altele pline de invidie, dar un lucru este sigur : o să te simți fantastic. Așadar , ești gata să faci senzație !!! 

 

Rochie scurtă tip sacou din stofa orange cu decolteu in V petrecut